За пореден път се убеждаваме, че актрисата, драматург и писател

...
За пореден път се убеждаваме, че актрисата, драматург и писател
Коментари Харесай

На сцената в „Още една жена каза” излиза и втора, която пее


За следващ път се убеждаваме, че актрисата, драматург и публицист Здрава Каменова работи повече от крепко.

След броени дни – на 10 март, на сцената на Joy Station следва да се играе стендъп концерт с нови монолози, с по едно и също време неуместни, само че и действителни случки от живота на певиците и сценаристите. А певицата Вяра Панталеева е в афиша на „ Още една жена сподели ” като специфичен участник, като посетител звезда.

В студиото на Радио София Здрава Каменова описа по какъв начин гледане на филми или една избягала котка може да дадат хрумвания за смешни театрални истории. А на нейно зрелище смехът на Вяра бил чудесният мотив да я извика на сцената да пее, а по-късно двете да решат да създадат ново зрелище със скечове.

Жената може да има своя характерна позиция към всяко нещо и очертаващата се поредност на „ Една жена сподели ” го демонстрира.
И ще го удостоверява и отсега нататък – с подигравка и самоирония, смях и в контраст на мъжката позиция.

Здрава Каменова напомни, че на следващия ден – 1 март, можем да се потопим в екзотична атмосфера с доста смях и човечност в спектакъла  .

Чуйте целия диалог с нея.

Здрава Каменова (между Кристиян Илиев и Лили Големинова) има непрекъснато задължения поради усмивките, които провокира от сцената
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР