За пореден път млади водачи демонстрират недосегаемост в социалните мрежи,

...
За пореден път млади водачи демонстрират недосегаемост в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Цялата мрежа изтръпна от това ВИДЕО с Порше от Пловдив

За следващ път млади водачи показват недостижимост в обществените мрежи, споделяйки фрагменти от рисково шофиране. Зад кормилото на скъпо порше, момче показва умения като подвига над 150 километра в час и то по второразреден път, в тъмните часове на деня, оповестява

Малко по-късно, същото лице се хвали и от автомагистрала Тракия. Отново с поршето, той подвига 170 км/ч. Мощното возило, чийто номер ясно си проличава от фрагментите, макар опитите да бъде прикрит, е снимано и трети път с превишена скорост. Отново освен това на автомагистралата.

Заедно с младежа на сторитата в Инстаграм е тагнат и неговия сателит, евентуално създател на видеата. Водачът на колата се подвизава в интернет с псевдонима CAPODITTUTICAPI, а спътникът му – Emreinstae.

Очевидци, които предоставиха снимков и видео материал от подвизите на момчетата, настояват, че имената на рейсърите са Емре и Неждет.

Първият и различен път е ставал воин в изявления на TrafficNews. Оказва се,че младият мъж е фен на високите скорости и не един път се е хвали с тази си пристрастеност в мрежите.

Emreinstae бе сниман да кара с 300 км/ч по автомагистралата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР