За подобен сигнал съм давала подробни обяснения точно преди година.

...
За подобен сигнал съм давала подробни обяснения точно преди година.
Коментари Харесай

Менда Стоянова за разпита в полицията: Пиар на Бойко Рашков

За сходен сигнал съм давала подробни пояснения тъкмо преди година. В този сигнал става дума за това, че аз съм внесла законодателни промени, които са облагодетелствали Васил Божков. Това са цялостни неистини. Това може да се види от стенограмите на Народно събрание, съобщи някогашният ръководител на бюджетната комисия към Народно събрание Менда Стоянова, която беше привикана на разпит в Групово дело „Национална полиция“.

„Направих законодателна самодейност, с която съм добавила въпросната лотария, пропусната в предходния текст, за облагане с 20%. Тази законодателна самодейност е в интерес на бюджета, а не в интерес на различен офлайн оператор“, изясни Стоянова.

„В края на 2013 по предложение на Георги Кадиев беше изпусната
лотарията. За цялата 2014 година беше отвън облагането в Закона за хазарта. С мое предложение в края на 2014 година импортирам промяна, с която от началото на 2015 година се таксуват към този момент и лотариите на Божков. За мен е необичайно, че още предходната година пред прокуратурата почистих този въпрос, а в този момент в Министерство на вътрешните работи. Пиар върху пиар“. Така Стоянова дефинира дейностите на вътрешния министър Бойко Рашков и упрекна публицистите, че го осъществят точно по негова поръчка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР