За певицата Емилия сякаш няма невъзможни неща. Тя мина през

...
За певицата Емилия сякаш няма невъзможни неща. Тя мина през
Коментари Харесай

Емилия: Жорж е мъжът, който наистина заслужава да кръстя дете на него


За певицата Емилия като че ли няма невъзможни неща. Тя мина през доста – и в хубавото, и в неприятното, а публиката със спотаен мирис следеше освен шлагерите й, само че и обратите в персоналния й живот. Днес тя е щастлива, огряна от любовта на обичания мъж, връща се на сцената и както постоянно – има какво да каже. Звездата не е приемала покана за тв изявление от повече от година, само че на Великден беседва с Петя Дикова.

„ Жорж искаше дъщеричката ни да е Емилия, майка му се споделя по този начин. Все отново взехме решение, че три дами с това име ще са малко допълнително. Един ден му предложих името Жоржина и той се замисли. Реших, че Жорж е мъжът, който в действителност заслужава да кръстя дете на него. Той е доста грижлив и държи на думата си. Истински благородник. Видях се до него и осъзнах, че няма да погледна различен мъж “, показа Емилия, която през февруари роди третото си дете.

„ Критикуват ме, че излизам на сцената неотслабнала, само че за мен е значимо да съм жива и здрава, бебето също. Не съблюдавам диети, тъй като кърмя Жоржина. Организираме се по този начин, че работата ни да не е за сметка на четирите ни деца “, разясни Емилия и призна, че у дома не пее, с цел да си почине.

По време на бременността си тя не се е тормозила, че някой ще заеме мястото й в специалността.

„ Имах страхове само дали ще се случи нещо с гласа ми. Иначе съм сигурна в себе си, знам какво мога. Това е златният интервал за мен “, безапелационна е Емилия.

Тя призна, че хормоните към момента бушуват в нея и постоянно плаче.

„ След злополуката с Жорж искахме да ни се случи нещо хубаво. Жорж реши да подпишем, без да вършим женитба, по този начин го усетихме. Искахме дете и първоначално не се получи, даже лекари ни споделиха, че няма да имаме деца. Приехме го умерено, тъй като и двамата имаме деца от предходни свои връзки. Бяхме се отказали, само че един безоблачен ден разбрах, че съм бременна. Беше ненадейно. Никога не съм си представяла, че ще имам три деца “, споделя звездата пред Петя Дикова.

Тя дефинира последния си дует с Денис Теофиков като плана на живота й.

„ Седмият месец от бременността ми беше доста сложен. Случи се нещастието с Денис, а и майка влезе в болница с коронавирус. Беше на апаратно дишане, само че лекарите в Гълъбово я избавиха, за което съм им доста признателна! Всичко приключи добре “, заключи Емилия.

За Великден тя пожела на всички фенове здраве и повече време за разходки и споделени моменти с околните.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР