За първия рожден ден на малкия Елай Благой Георгиев не

...
За първия рожден ден на малкия Елай Благой Георгиев не
Коментари Харесай

Благо и Есмер вдигнаха чутовно парти за рождения ден на бебето

За първия рожден ден на дребния Елай Благой Георгиев не пожали средства. Футболистът подвигна баровско празненство за сина си, само че не предложения другите си две деца на събитието, написа HotArena.

Бебето, което е родено на 14 юли, посрещна първия си рожден ден с разкош и искра. Благой и Есмер не щадиха средства, с цел да му провеждат паметно празненство.

Най-малкото дете на Благо получи куп дарове, а празненството му се приготвя със седмици. За дребния бе готова голяма торта, а Есмер не го изпускаше от ръце, най-малко на фотосите.

Специално наета бавачка се грижеше за бебока, след формалната част, само че на празника не участваха Йоана и Давид — другите две деца на спортиста.

След раждането на бебето те съвсем не са го виждал, а Благо не е водил сина си в България. Есмер пък е безапелационна, че не желае да гледа децата на Христина, а единствено своя наследник.

Затова двамата не ги взеха по време на фамилната почивка в Дубай. И отново затова Благой отхвърли да види Давид за рождения му ден на 25 юни.

Заради жена си футболистът пропусна празника. На същия ден е родена и Есмер, а Благо избра да чества с нея в Москва, отчитайки се пред сина си единствено с позвъняване по телефона.

За сметка на това Христина Витанова постави големи старания, с цел да зарадва децата си. Тя провежда празненство в столичен мол, събирайки приятелите на Давид, измежду които и Валери Божинов — младши, който пристигна с майка си Алисия.

 Благо и Есмер с празненство за 10 бона за ЧРД на Елай
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР