За първи път видях Столчето на Мил“ на Коледния базар,

...
За първи път видях Столчето на Мил“ на Коледния базар,
Коментари Харесай

Столчето на Мил – един прекрасен начин да приобщим малките

За първи път видях „ Столчето на Мил “ на Коледния базар, проведен в SOHO. Тогава не съумях да ви опиша за него, само че имам вяра, че си заслужава да споделяме с повече хора всичко и всеки, който ни впечатли с работата си и с нещата, които прави.

Не е нужно да споделям защо би ви послужило „ Столчето на Мил “, тъй като това е повече от очевидно и всички сами можете да се досетите. Това, което ме завоюва, е простотата на концепцията, позитивната сила и любовта, с която неговите основатели – Любо, Яна и Мил Стоеви, зареждат всички към себе си. Още преди да прочетеш представянето им в тяхната прелестна фейсбук страница, разбираш, че концепцията им е въодушевена от същинския живот и любовта към децата – в тази ситуация от техния дребен Емил.

Столчетата са направени от висококачествено дърво и сертифицирани за сигурност детайли. Благодарение на тях вашето малко ангелче ще се наслаждения още повече на вашето внимание и обич, като се допре до същинското сърце на всеки дом – масата.Цветовете, в които може да поръчате своето малко столче, са необикновено топли и красиви – знак на всичко детско, чисто и вълнуващо.

Искрено се надявам тази наша находка да ви допре и въодушеви да извършите един превъзходен подарък за вашето малко ангелче или за близки другари. Лично аз скърбя, че попадам на тях толкоз късно, само че човек в никакъв случай не знае...

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР