“За първи път в историята на българското игрално и телевизионно

...
“За първи път в историята на българското игрално и телевизионно
Коментари Харесай

Български сериал дебютира на три континента

“За първи път в историята на българското игрално и телевизионно кино, родна продукция се популяризира по едно и също време в целия англоезичен свят ” – това разгласи актрисата, която играе една от основните функции в сериала на NOVA „ Дяволското гърло “.

 „ Дяволското гърло “ бе показан първо в Австралия, следва това да се случи и в Канада, Нова Зеландия, Съединени американски щати, Англия и други страни. Интерес е показала най-престижната платформа за неанглоезично серийно кино в света- Walter Presents, благосъстоятелност на английския Channel 4 и е най-влиятелната среда в англоезичния свят.Освен това сериалът ни ще бъде публикуван и  в цяла Централна и Източна Европа “, разгласи още Духовникова, като дистибутор за  този район ще е   американската медийна компания AXN, благосъстоятелност на “Сони пикчърс телевижън ”.

се радва на необятна известност и у нас – 12-те му серии се излъчиха през 2019 година, а всеки идващ епизод повеждаше сюжета в напълно друга посока. „ В него има всичко – престъпни случаи, мистичност, обич, изменничество, възмездие и значими обществени тематики “, акцентират от NOVA. Историята е фокусирана върху следствието на серия мистериозни убийства, които се случват в региона на Смолян, а непредвидените обрати са богато гарнирани със спиращи дъха гледки на Родопите. Освен, че се радваше на необятен зрителски интерес, сериалът се отрази удобно и на туризма в района, като напомни на феновете за красивите кътчета в Южна България.

В продукцията Теодора Духовникова играе Мия Язова – тя е престъпен психолог и сътрудник на ДАНС. изпратен от София в Смолян, с цел да помогне за разплитането на случая. Методите й обаче напълно не са обичайни – тя не се опасява да излезе с останалите служители на реда на терен и даже да употребява оръжието си, когато се постанова. Силният женски облик е в компанията на още една впечатляваща героиня – Донка, изиграна от Лидия Инджова. Донка е част от смолянските служители на реда и продължава да работи даже когато е в напреднала бременност.

„ Когато дами навлязат в такава мъжка специалност, без значение че са положителни, заради естеството на работата постоянно страда персоналния живот и майчинството им. Това е доста забавна тематика, която сценаристите в „ Дяволското гърло ” засягат: Има ли женски и мъжки специалности? Ако има, какво им костват – и на дамата, и на децата ”, разяснява Духовникова преди време в изявление за утринния блок на NOVA.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР