За първи път у нас община вдига заплатите на ваксинираните

...
За първи път у нас община вдига заплатите на ваксинираните
Коментари Харесай

За първи път у нас: Община вдига заплатите на ваксинирани служители

За първи път у нас община подвига заплатите на имунизираните си чиновници - Белица, а нарастването ще е 20%. Решението бе взето от кмета Радослав Ревански (ДПС). Ето какво известие се появи през днешния ден следобяд на общинския уебсайт:

“Радослав Ревански, който е с три дози ваксина, моли за всеобща имунизация по отношение на епидемиологичната конюнктура в страната и предизвикването, което ни насочва новия вариант. За да запазим стопанската система и обществото ни е извънредно належащо да проявим цивилен си дълг и да се имунизираме. Ковид – 19 се оказа по-продължително и съществено предизвикателство, в сравнение с чакахме. Пандемията остави своя отпечатък върху всекидневието ни. Призовавам всички да се имунизират против COVID-19, с цел да бъдат избегнати всевъзможни рискове, които водят до гибел. Тези чиновници, които го създадат, ще бъдат възнаградени с 20% нарастване на заплатите “.

Други български общини пък дават спомагателен отпуск на свои имунизирани чиновници. През лятото Смолян разгласи, че прибавя 2 дни отмора, Сапарева баня - 5. Наскоро обаче в Сапарева баня бе регистрирано, че ползата към ваксинирането не се е повишил.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР