За първи път ще ни управляват небинарни политици. Нито мъже,

...
За първи път ще ни управляват небинарни политици. Нито мъже,
Коментари Харесай

Бареков гневно: На власт са политическите джендъри Кирчо и Кокорчо, ни мъже, ни жени, ни леви, ни десни. Единият харесва Спецов, другият - мутрите...

За първи път ще ни ръководят небинарни политици. Нито мъже, нито дами, нито леви, нито десни. Джендъри. Политически правилни обаче, само че не към народа си. Политически джендъри като Кирчо и Кокорчо.

Единият харесва културиста Спецов, другият си харесва мутрите. Как да си разбираем другояче изявлението на бъдещия министър председател Кирил Петков, че в случай че нашите мутри, в това число и тези от Магурата, били в Щатите, щели били да ръководят софтуерни стартъпи за милиарди!

Това ли са новите полезности. Това ли са фантазиите на Харвардския лъжец. Не, Киро, мутрите в Щатите са отдавана по пандизите, а такива измамници като теб лежат доживот, в случай че ги пипнат в някоя финансова скица или злоупотреби.
свързани новини63219на 02.12.202143151на 01.12.2021
Новият ви морал възкресява старите мутренски мурафети. Само че такива като вас сменят бухалките с химикалки и вместо милиони, крадат милиарди.

“Промяната” ви по тази причина е замяна. Затова и задачата на Кирчовците е да овладеят и унищожават прокуратурата и антикорупционната комисия, тъй като се задават 50 милиарда за крадене от Европа. Затова Кирил Петков и апашите му бяха конфигурирани от офисите на олигархията в кабинетите на властта. Вместо диктатурата на спортните екипи от 90-те, ще живеем в диктатурата на белите якички, новите мутри, докопали властта посредством прелом по Мадуровски.

Всичко това ще свърши доста зле за наивниците и с червени бюлетини за кирчопетковците, които знаят по какъв начин да трансферират секрети сметки по Кайманите и Барбадос. Промяната продължава с крадене по мутренски и посредством тирания по мадуровски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР