За първи път от много години насам по време на

...
За първи път от много години насам по време на
Коментари Харесай

Harley-Davidson и Triumph ще ни очакват на Автосалон София 2017

За първи път от доста години насам по време на автомобилния салон в София с изключение на коли, ще можем да забележим и мотоциклети. Сред тях ще емблематичните марки Harley-Davidson и Triumph, които ще са ситуирани в зала 5 в Интер Експо Център.

В рамките на Салона ще можем да се срещнем и докоснем до съвсем всички последни модели на американската легенда Harley-Davidson, както и две министър председатели - на FAT BOY и FAT BOB 114. Моделът FAT BOY се появява за първи път през 1990 година и бързо се трансформира в бестселър. Днес той към този момент е легенда и от 2018 се предлага с новия V-образен мотор Milwaukee-Eight107 с работен размер 1745 куб.см и 145 Нм въртящ миг.

Втората премиера, на която ще станем очевидци по време на ревюто, е на красивия FAT BOB114. Братът на FAT BOY е доста по-агресивен на външен тип и безпардонен като държание. Той също идва с огромно twin сърце - Milwaukee-Eight с работен размер от 1868 куб.см. и въртящ миг от 155 Нм. Той има елементарно регулируемо моно-шок задно окачване, предни двойни спирачни дискове, 2-1-2 шумозаглушител и Daymaker LED фар. На щанда компания на двамата „ дебеланковци “ ще вършат и други членове от огромното семейство - Low Rider S и Iron 883, както и модел, основан за 115-ата годишнина на именития бранд. Освен опцията да се срещнат персонално с мотоциклетите, клиентите ще могат да се възползват и от специфичните промоционални цени, които Harley-Davidson България ще оферират единствено в границите на автосалона.

Броени дни след формалното разкриване на новия дом на Triumph в София, именитите английски мотоциклети ще създадат своя дебют на софийския авто салон. Така още повече хора ще могат да усетят духа и действително да се допрян до моделите на компанията. Бъдещите притежатели пък ще могат да се възползват от промоционалните условия, които ще им бъдат предлагани на щанда на английската марка единствено по време на Автосалон София 2017. За първи път у нас напълно мотоциклетна компания като Triumph ще взе участие на Автомобилно ревю в столицата. По този метод посетителите ще имат опцията да станат очевидци на министър председатели за България на новите модели Bonneville Bobber и Street Triple RS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР