За първи път на церемонията ще присъстват и гости от

...
За първи път на церемонията ще присъстват и гости от
Коментари Харесай

Днес ще отличат най добрите застрахователи и пенсионни дружества

За първи път на церемонията ще участват и посетители от Европа

За десета поредна година Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски ” и Българската асоциация на застрахователните брокери провеждат връчването на влиятелните годишни награди " Застраховател на годината ", " Пенсионноосигурително сдружение на годината ”, " Застрахователен брокер на годината ” и ще отличат най-хубавите компании в областта на застраховането и пенсионното обезпечаване у нас. Наградите, които станаха известни като застрахователните " Оскари ”, ще бъдат връчени на публична гала довечера в София.

За първи път на церемонията ще участват и посетители от Европа. Сред задграничните посетители се чака да участват Джъстин Рей, зам.- началник на департамент " Политики ” в Европейския орган за обезпечаване и професионално пенсионно обезпечаване (EIOPA); Фалко Валкенбург, член на Съвета на шефовете на Европейската актюерска асоциация; Киара Сандон, старши консултант по въпросите на политиката в Европейската асоциация за ръководство на фондове и активи (EFAMA); проф. Ханс ван Миртен, учител по пенсионно право от Университета в Утрехт и други
Очаква се на тазгодшната гала по връчване на премиите да участват над 250 посетители. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия хайлайф на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на университетските среди и бизнеса.
Тази година награди ще бъдат връчени в 9 категории, като спечелилите ще бъдат избрани от експертно жури, в лицето на представители на уредниците, по авансово избрани справедливи обществени критерии.
Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:
Застраховател на годината – Общо застраховане; Застраховател на годината – Животозастраховане; Най-динамично разрастващо се застрахователно дружество; Пенсионноосигурително сдружение на годината " Допълнително наложително пенсионно обезпечаване ”; Пенсионноосигурително сдружение на годината " Допълнително непринудено пенсионно обезпечаване ”; Най-динамично разрастващо се пенсионноосигурително дружество; Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане; Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане; Застрахователен брокер на годината - Най-динамично разрастващо се сдружение.
Фондация " Проф. доктор В. Гаврийски ” ще връчи за 20-ти следващ път своите специфични награди " За повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване " и " За повсеместен принос в развиването на осигурителните системи в България " на одобрени експерти и мениджъри, водачи в своя бранш.
ИНСМАРКЕТ е медиен сътрудници на събитието.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР