За първи път има 12 конкретни мерки за пътната безопасност,

...
За първи път има 12 конкретни мерки за пътната безопасност,
Коментари Харесай

Депутатите искат изсветляване на автосервизните услуги

За първи път има 12 съответни ограничения за пътната сигурност, които са фокусирани. При нашия остарял автопарк и ужасно доста сервизи в сивия бранш желаеме да е ясно кой прави ремонта, кой дава гаранцията и кой носи отговорност за това нещо. Това съобщи депутатът Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната "

" Ние желаеме ситуационни задания в самите листовки, като по този метод да дадем една практическа устременост на тази доктрина. Искаме хората, когато излязат и им дадат ключа от първата им кола, те да вземат участие удобно, да карат и също по този начин да бъдат толерантни на пътя ", добави той.

Според съдружното съглашение на четирите ръководещи партии се планува наложително образование по пътна сигурност от детската градина, проверка на листовките и основаване на нови 28 полигона за образование на водачи. Това са част от измененията в бранш " Транспорт ". Стремежът е те да бъдат въведени в незабавен порядък още през 2022 година.

Според депутатите най-малките би трябвало да учат наложително каране на велосипед, а учениците от 11 и 12 клас - за пътната сигурност в класните стаи. И още - планува се връчването на актове и фишове да е напълно електронно, а камерите на АПИ да наблюдават за превишена междинна скорост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР