За първи път дългогодишният лекар на Байерн (Мюнхен) Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт

...
За първи път дългогодишният лекар на Байерн (Мюнхен) Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт
Коментари Харесай

Легендарен доктор за скандалите с Пеп: Не можех да търпя, че “знаеше” повече от мен

За първи път дългогодишният доктор на Байерн (Мюнхен) Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт разяснява проблемите си с Джосеп Гуардиола от времето, когато испанецът беше отпред на отбора - сред 2013 и 2016 година Тогава двамата влязоха в изострен спор, вследствие на който медикът се отдръпна. Гуардиола недоволстваше от работата му, обвинявайки го за многото контузени футболисти.

“Не можех да понасям това, че по-млад от мен ментор - който беше доста сполучлив и може би е един от най-хубавите в специалността си - се намесваше в чисто медицинските каузи и “знаеше” повече от мен”, съобщи иронично Мюлер-Волфарт пред BR24.
 Гуардиола се наложи в разногласието за Тиаго
Специалистът изкара над 40 години в Байерн, като се завърна след напускането на Пеп. Наскоро обаче той се пенсионира, откакто към този момент е на 77 години.

Все отново Мюлер-Волфарт посочи, че двамата с Гуардиола да се сдобрили. “На по-късен стадий се видяхме и говорихме. Пеп сподели, че цени работата ми и ме почита. Той в никакъв случай не е поставял качествата ми под въпрос. Всичко към този момент е наред”, добави докторът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР