За първи най-голямото благотворително събитие за годината на фондация За

...
За първи най-голямото благотворително събитие за годината на фондация За
Коментари Харесай

Вечер на добродетелите - в изцяло онлайн формат тази година

За първи най-голямото благотворително събитие за годината на фондация " За нашите деца " - Вечер на добродетелите, ще се организира в нов формат. То ще протече напълно онлайн тази неделя, 29 ноември, с начален час 20.00 в платформата за виртуални събития MP Studio Events. Събитието ще се излъчва онлайн от особено построена сцена в Sofia Event Center, а всеки посетител ще може да проследи специално подготвената програма от своя дом. Вече 11 години всяка есен Вечер на добродетелите събира над 400 обществено ангажирани водачи и визионери в нашето общество - представители на социално-отговорния бизнес, на неправителствения бранш и на културния и публичния живот, за които децата са най-ценния капитал.

И тази година идея на Вечер на добродетелите остава ранното детско развиване. Организаторите откровено имат вяра, че с изключение на сигурността на фамилията, интензивната стимулация, с помощта на която най-малките учат интензивно за света към тях и развиват своя капацитет, е основна инвестиция за триумфа им в обществото, в образованието и професионалната реализация след време. Целта, която си слагат тази година е с набраните от Вечерта средства през идната година да бъдат подкрепени поне 1000 деца и техните фамилии, с цел да се развиват пълноценно още в ранното си детство - възрастта от 0 до 7 години. В Комплексите за ранно детско развиване в София и Пловдив експертите на фондацията – обществени служащи, психолози, рехабилитатори и фамилни терапевти ще поддържат деца с компликации в развиването, деца в риск от занемаряване, деца в риск от отпадане от просветителната система, живеещи в беднотия и изолираност.

Темата на тазгодишната Вечер на добродетелите е „ Очите на бъдещето “ и ще представи под формата на интерактивен роман новата визия на фондацията за бъдещето в идващите години и за философията, че единствено хора могат да оказват помощ на други хора. Иванка Шалапатова, изпълнителен шеф на фондация „ За Нашите Деца “, ще показа и концепцията за новата мрежа от вложители в ранното детско развиване, която ще започва през 2021 година в партньорство с интернационалната организация The Human Safety Net.

Водещи на събитието ще бъдат известните артисти Елена Петрова и Калин Врачански, а обичайното благотворително наддаване, което ще се осъществя по нов метод във виртуална среда, още веднъж е поверено на Игор Марковски. В поддръжка на вложенията в ранното детско развиване и смисъла им за разгръщането на цялостния капацитет на децата на по-късна възраст, гостите ще чуят гласът на златния преподавател на България, господин Теодосий Теодосиев-Тео. Със особено създадена за събитието хореография във вечерта ще се включи и един от най-известните танцьори у нас Реми Тоин, а актьорите от музикалния спектакъл Илона Иванова и Денко Проданов ще поднесат музикален подарък за гостите с осъществяване на два емблематични дуета от известни мюзикъли.

Билетите за събитието са на стойност 150 лева и могат да бъдат закупени онлайн посредством уеб страницата на фондацията или по банков път. За удостоверение или спомагателна информация:. Повече за събитието може да научите     
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР