За първа година благотворителната инициатива Нощ на Ангелите“ излиза извън

...
За първа година благотворителната инициатива Нощ на Ангелите“ излиза извън
Коментари Харесай

„Нощ на Ангелите“ ще подкрепи шест каузи с двудневен фест в Пловдив

За първа година благотворителната самодейност „ Нощ на Ангелите “ излиза отвън познатите си рамки и провежда двудневен благотворителен фестивал, който ще поддържа цели шест дела – на три деца и трима млади родители, нуждаещи се от помощ, с цел да се преборят с подли болести. 
Прочетете още
Фестивалът ще се организира на 16 и 17 септември на Младежки рид, в зоната на Plovdiv Stage Park, редом с трансформиралата се в традиция концепция търговски обекти, заведения и профилирани кабинети и/или студия да дарят част от оборота си за идеите в деня на Вяра, Надежда и Любов. През миналите години доста обекти и създатели се включиха в самодейността, а броя им пораства с всяка последваща акция.

 И в двата дни на фестивала ще има благотворителен базар с присъединяване на над 20 създатели и производители и доста детски работилници, направа на бижута, сапуни, свещи, изобразяване, оцветяване на керамични фигурки, кулинарна работилница. Програмата ще е допълнена и от музикално бинго, спектакъл, спорт и музика онлайн.

„ Хиляди сърца ще затуптят в едно – създатели, създатели, актьори, треньори и реализатори, или просто хората, обединени от една обща идея ще подадат ръка на нуждаещ се. Ние желаеме да бъдем образецът за нашите деца “, споделят от организацията.

Фондация „ Нощ на Ангелите “ ще има и личен благотворителен щанд с продукти, а по време на събитията ще са сложени дарителски кутии. Всички участници в базара, както и обектите за хранене и питиета също ще дарят огромна част от оборота си за задачата.

Тази година акцията е подкрепена от видни представители на българския спорт, като Българския народен тим по футбол и втората ни ракета тенисистът Димитър Кузманов. Около идеята се сплотяват и двата най-големи футболни клуба в града – “Ботев Пловдив “ и “Локомотив Пловдив ”, както и доста музиканти и актьори.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР