За откриването на най-голямото сватбено изложение в България на 18

...
За откриването на най-голямото сватбено изложение в България на 18
Коментари Харесай

Със светлинно шоу започва сватбено изложение у нас

За откриването на най-голямото сватбено ревю в България на 18 януари, събота, в 11 ч. ще се състои светлинно шоу, което ще бъде демонстрирано по-късно същия ден в 17 ч. пред " София хотел Балкан ". Първия ден Sofia Wedding Expo 2020 ще чака гости от 11 до 18 ч., а втория, 19 януари, неделя, може да се посети от 10 до 18 ч. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от списание " Сватба ".

Красота, приказност и грациозност ще завладеят мястото на събитието. Интересът към ревюто всяка година е огромен и уредниците чакат над 3000 гости.

Проявата събира под един покрив над 50 компании от другите сфери на сватбената промишленост. Водещи експерти ще показват, всеки във своята област, най-новите трендове при организирането на един от значимите дни в живота на множеството хора. Именно такава е и задачата на ревюто към този момент 12 години: при започване на календарната година да срещаме младоженците и техните близки с настоящите новости, одобрени и новаторски експерти, показа Анета Пени, уредник на Sofia Wedding Expo 2020.

Посетителите на ревюто ще могат да се срещнат с експерти от сватбени организации, кетъринг компании, златарски магазини, кино къщи, фотографи, декоратори, диджеи, бижутери, сладкари, фолклорна групировка, даже с художник, който основава картина по време на тържеството, водещи представители на компании за булчинска мода.

Гостите ще имат опция да съберат хрумвания за забавни местоположения - хотели и заведения за хранене, за предложения, аксесоари, сватбени торти, фотобудки, цветя, козметика, лимузини, за особено светлинно и огнено шоу, както и за първия брачен танц. Младоженците ще открият още специфична арт технология за запечатване на сватбените цветя върху коприна за самостоятелен десен, който може да употребяват за направа на декоративни възглавници, шалове, спално долни дрехи и други В ревюто ще вземат участие и туристически организации с забавни оферти за незабравимо сватбено странствуване. Изложителите ще се срещнат с бъдещите младоженци и техните близки, с цел да споделят своя професионален опит и да ги съветват персонално. В рамките на събитието посетителите могат да се възползват от огромни отстъпки, както и да вземат участие в лотария с доста награди.

Фирмата уредник " Експолайн " поддържа и тази година " Розовата фондация " (Pink Foundation - pinkfoundation.bg), като дава щанд, на който ще се продават сватбени аксесоари, сътворени особено за събитието от деца в неравностойно състояние.

За повече информация:

Website: www.sofiaweddingexpo.com

Фейсбук: Sofia Wedding Expo

Instagram: @sofiaweddingexpo
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР