За осми път Българската асоциация по информационни технологии БАИТ“ връчи

...
За осми път Българската асоциация по информационни технологии БАИТ“ връчи
Коментари Харесай

БАИТ“ връчи наградите си за принос в развитието на информационните технологии

За осми път Българската асоциация по осведомителни технологии „ БАИТ “ връчи своите награди за принос в развиването на осведомителните и информационни технологии у нас. Големият приз сграбчи просветителната платформа Уча се, а премията връчи персонално президентът на България Румен Радев.

Камъкът си тежи на мястото. На това се е научил младият бизнесмен Дарин Маждаров, който е употребявал 8 години от живота си, с цел да се образова зад граница. Още до момента в който е там, прави уебсайт, посредством който децата могат да си учат уроците толкоз елементарно, колкото и да си играят.
Дарин Маджаров - създател на просветителна платформа: Гледаме дългата игра - те да получат уменията, с които по-късно да станат сполучливи и щастливи хора в България и по света - където желаят да бъдат.  Репортерски взор: Експериментът Репортерски взор: Експериментът "ОБРАЗОВАНИЕ "
Заради свадите с новите образователни стратегии,които разтресоха обществото тази седмица, си отива министърът на образованието Тодор Танев. Истинските потъ...

В началото записва самичък над 500 урока. След като вижда жаждата за познания на българските възпитаници, прекъсва докторантурата си в чужбина и се връща в родината. За да образова.
Дарин Маджаров - създател на просветителна платформа: Не се върша на популярен воин, върнал се да поправя неща и по този начин нататък.. Просто тук е хубаво! Тук е хубаво! Има една страхотна наклонност да се прибират хора с доста високи умения, да започват планове, бизнеси и по този начин дружно да подобряваме България.
Днес в платформата има 14 хиляди видео урока по всеки предмет от I до XII клас и тя се употребява от над 500 000 възпитаници и учители.

 Известни персони с видеоуроци по всички предмети за учебно заведение Известни персони с видеоуроци по всички предмети за учебно заведение
Известни персони с видеоуроци по всички предмети за учебно заведение. Инициативата е на просветителния портал "Уча се " и цели да ускори интереса на децата кат...

Оказва се, че един от тях е и.. президентският наследник.
Румен Радев - президент на Република България: 8 визити, 22 изгледани минути, 2 приключени теста. Това е седмичният доклад на моя наследник.
Президентският наследник се забавлявал с видео-уроците, само че не му харесвало, че татко му получава седмичен доклад. Това описа президентът, съгласно който платформата дава образец какви характерности би трябвало да има цялата просветителна система у нас.
 Без аналог: Българи сътвориха приложение за проучване на Космоса Без аналог: Българи сътвориха приложение за проучване на Космоса
Българи сътвориха мобилно приложение за проучване на космоса. То е без аналог в света, тъй като съдържа библиотека с видеа за образование, която е по-г...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР