За огромно съжаление сезонът на кърлежите е в разгара си

...
За огромно съжаление сезонът на кърлежите е в разгара си
Коментари Харесай

Ако сте от тази кръвна група, ПАЗЕТЕ СЕ от кърлежи

За голямо страдание сезонът на кърлежите е в разгара си и ние би трябвало доста да се пазим от тях. Тези дребни вредители са носители на Лаймска болест и едно захапване може да ни болести с нея. Не бива никога да ги подценяваме, въпреки техния дребен тип.
Помнете, че кърлежите могат да се окажат смъртоносни и е извънредно належащо да вземете превантивни ограничения, тъй че в никакъв случай да не ви приближават.
Коя кръвна група обичат кърлежите?
 Ако засадите тези 3 растения в градината си, няма да ви приближи КЪРЛЕЖ Ако засадите тези 3 растения в градината си, няма да ви приближи КЪРЛЕЖ
В края на пролетта и началото на лятото падат най-обилните превалявания. Те са причина за избуяване на тревните площи и основаване на мак...
Според изследвания на откриватели излиза наяве, че кърлежите си падат по хора, чиято кръвна група е А. Рискът те да бъдат ухапани е доста по-голям.
В случай, че сте от тази кръвна група, предлагаме ви да ограничите разходките измежду тревните площи и всекидневно да употребявате репеленти, чиито миризми работят отблъскващо както за кърлежите, по този начин и за комарите и останалите вредители.

Може би не знаете, само че съвсем 17 % от кърлежите са инфектирани с бактерии, причиняващи Лаймска болест. Самото заболяване е едно от най-опасните, тъй като би могло да протече в няколко разнообразни етапи и да нанесе в действителност съществени провали на сърцето, нервната система, ставите, а даже и увреждане на кожата.
Твърди се, че тези дребни и черни инсекти не са привлечени от хора с кръвна група В. Това обаче напълно не трябва да ви успокоява, тъй като няма по какъв начин да бъдем сигурни, че смъртоносният кърлеж ще ни пропусне.
 Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат
За страдание през лятото доста би трябвало да се пазим от рисковите кърлежи, които имат навика да се забиват в тялото, без даже да ги усетим....

Не е потвърдено за какво в действителност насекомите имат желания към хората от кръвна група А. Били са извършени голям брой опити, които удостоверяват влечението им точно към тази кръвна група, само че по този начин и не е било открито пояснение.
Що се отнася до това къде най-често се срещат рисковите инсекти, можем да посочим като главно тяхно укритие тревните площи и дърветата.
Ако имате домашни любимци, наложително е всеки ден да ги проверявате за кърлежи. Ако инцидентно откриете забит в тялото на животното, потърсете здравна помощ. Не е целесъобразно човек самичък да вади забит кърлеж, в случай че няма визия каква техника да приложи.
Пазете себе си, децата си и домашните си любимци. Използвайте надеждни репеленти и всеки ден проверявайте тялото си!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР