За няколко години кралицата на Йордания успя да се превърне

...
За няколко години кралицата на Йордания успя да се превърне
Коментари Харесай

Кралица Рания, принцеса Салма и постижението й

За няколко години кралицата на Йордания съумя да се трансформира в въплъщение на смяната и на женската равноправност. Рания е и едно от стилните ни музи, само че тя е доста повече от стилна дама, която постоянно наподобява добре.

Съпругата на крал Абдула II е майка на четири деца - две момчета и две девойки. А по-малката й щерка Салма преди дни даде на фамилията си следващия мотив да се гордеят с нея.

19-годишната принцеса е първата млада йорданка, минала цялостен курс по подготовка за пилотиране на аероплан с неподвижно крило.

За тази своя заслуга, тя получи и публично самопризнание преди дни. На събитието участваха родителите й и един от братята й, написа Harper`s Bazaar.

През 2018 година по-малката щерка на кралица Рания приключи влиятелна военна академия във Англия и продължава решително да върви по стъпките на своя татко и своя брат.

Салма несъмнено не е принцесата, която мнозина си показват. Вместо блестящ живот в рокли и на токчета, тя избира този в униформа и под пагон. Но в това време продължава и задачата на майка си - да убеждава дамите, че могат да реализират всичко, което желаят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР