За новия сезон обходът на град Поморие трябва да е готов,

...
За новия сезон обходът на град Поморие
трябва да е готов,
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов инспектира обхода на Поморие

„ За новия сезон обходът на град Поморие трябва да е подготвен, по този начин трафикът за курортите няма да влиза в Бургас и туристите ще имат директен достъп до тях “.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекцията на обхода на град Поморие. Премиерът отбеляза, че всички приказват за туризъм, но довеждащата инфраструктура е от изключително значение, тя осигурява бързо напредване и без тапи.

Според министър-председателя Борисов няма причина обходът на Поморие да не бъде подготвен за новия летен сезон. „ Трябва да се спазят периодите и ще видите колко ще се облекчи придвижването “, изтъкна премиерът Борисов. Той акцентира, че всичко това става допустимо, благодарение на положителната работа на страната, чийто брутен вътрешен артикул все още е 120 милиарда лв.. „ Гоним 130 милиарда Брутният вътрешен продукт, затова вършим и 4-лентови магистрални пътища “, сподели още Бойко Борисов. По думите му, до момента в който трасета като настоящото се построяват, това не се вижда, а след това бързо се не помни какво е било преди. Премиерът подсети, че по Южното Черноморие липсваха и пречиствателни станции.

Участъкът, който инспектира премиерът Борисов, е с дължина от към 5 километра и с него ще се довърши цялото разширение на пътя Бургас-Слънчев бряг. Другите участъци към този момент са пуснати в експлоатация и доста се облекчава трафикът, особено в туристическия сезон.

Обходът на Поморие е извънредно важен за района, планува се да бъде завършен през май 2020 година По този метод преди старта на новия туристически сезон пътят Бургас-Слънчев бряг ще е напълно подготвен и разширен за улеснение и сигурност на придвижването на пътуващите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР