За носител на наградата „Трифон Иванов“ на община Велико Търново

...
За носител на наградата „Трифон Иванов“ на община Велико Търново
Коментари Харесай

Отличник получава наградата „Трифон Иванов“ във Велико Търново

За притежател на премията „ Трифон Иванов “ на община Велико Търново е избран Стелиян Добрев – футболист от школата на ФК „ Етър ВТ “ , излиза наяве от протокола на комисията по избора.
В нея вземат участие зам.-кметът на общината Ганчо Карабаджаков, представители на Общински съвет и общината, на Зоналния съвет на БФС и публицисти.
Наградата за млад футболист на името на именития бранител на „ Етър “ и българския народен тим Трифон Иванов бе основан предходната година и стана известна като премия за геройство и темперамент.
Стелиян ще е вторият й притежател. Първи бе Десислав Пенев от „ Етър “.
Номинацията им за момчето е аргументирана. Стелиян стартира спортна активност в тимовете на ДЮШ и ФК „ Видима Раковски “. ОТ сезон 2014/2015 година е в школата на „ Етър “ – Велико Търново. Има съществена заслуга за представянето на тима на юношите в държавни шампионати. Състезава се като отбранителен полузащитник и централен бранител в другите гарнитури на клуба. Участник в Елитна юношеска група до 17 години. Притежава борбеност, непримиримост и огромно предпочитание да се развие като футболист, на който да се разчита в мъжкия футбол. Не единствено че е перспективен футболист, Стелиян Добрев е и първенец в Спортното учебно заведение на Велико Търново.
Предложението на комисията ще бъде гласувано от Великотърновския общински съвет на 29 ноември (четвъртък).
Награденият юноша ще получи плакет и парична награда от 500 лева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР