За нито едно моторно превозно средство с украински регистрационен номер

...
За нито едно моторно превозно средство с украински регистрационен номер
Коментари Харесай

За нито едно превозно средство с украинска регистрация не се събира винетка или тол

За нито едно моторно транспортно средство с украински регистрационен номер не се събира пътна такса – е-винетка за леки коли до 3,5 т и тол за камионите и рейсовете над 3,5 т, при прилагане на републиканската пътна мрежа. Мярката е въведена с решение на Министерския съвет и е в действие за интервала от 24 февруари т. година до отпадане на нуждата от оказване на филантропична и здравна помощ. Тя добавя ограниченията, които страната взема за подкрепяне на Украйна по отношение на изключителната военна конюнктура и задълбочаващата се филантропична рецесия.

Всички генерирани нарушавания в електронната системата на транспортни средства с украинска регистрация след 24 февруари се закриват, тъй че пътните транспортни средства да могат да изоставен гладко територията на България. Експертите на Националното тол ръководство са в непрекъсната връзка с сътрудниците си от Агенция „ Митници “, които реализират последния надзор на транспортното средство преди напускането на страната.

В Националното тол ръководство всеки ден от 8 ч. до 22 ч. работи прът център за обслужване на потребителите. На телефон 0700 10 876 или на e-mail: [email protected] всички жители, в т. ч. и украинските, могат да получат нужната им информация.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР