За никого не е тайна, че някои хора се страхуват

...
За никого не е тайна, че някои хора се страхуват
Коментари Харесай

Нинова призова избирателите да гласуват без страх

За никого не е загадка, че някои хора се опасяват да излязат и да изразят волята си свободно. Искам да ги прикани – бъдете спокойни и свободни, излезте, гласувайте и изразете волята си. Тези избори са основни за бъдещето на Европа и на България и на всеки един от вас. Този апел насочи към гласоподавателите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Заедно с представители на още 20 политически партии и неправителствени организации Българска социалистическа партия подписа Меморандум за почтени избори. Идеята е да се подсигурява върховенството на закона и правото на всеки български жител да изрази свободно волята си.

Нека бъдем безкомпромисни към всеки напън, който се упражнява върху хората, обърна се Нинова към присъединилите се в Меморандума.

Тук сме разнообразни хора, с разнообразни специалности и разнообразни убеждения, само че имаме една цел – да подсигуряваме съществена полезност на правовата страна и Конституцията – свободата на избора, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.
Върховенството на закона изисква отбрана и гаранция от доста хора – дано то да е в основата на нашите дейности по отношение на изборния развой, прикани Нинова.
Това е надпартиен въпрос и е съществена полезност на българското общество, без значение от разнообразни партийни убеждения, сподели още тя.

Нинова акцентира, че с опциите за покровители, наблюдаващи и продан на информация, както и сигнали за нарушавания на закона в изборния ден, ще се сътвори необятна мрежа, с която ще бъде обезпечено спокойствието на българските жители – че са предпазени и свободни да изразят волята си.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР