За неприятна опасност сигнализира жител на Велико Търново. В близост

...
За неприятна опасност сигнализира жител на Велико Търново. В близост
Коментари Харесай

Кучешка тения до детска площадка! Добър човек се зае СНИМКИ

За неприятна заплаха алармира гражданин на Велико Търново. В непосредственост до детска площадка е намерено кучешко изпражнение с тения. Човекът, натъкнал се на това, е алармирал на виновните институции. Междувременно, добър човек от квартала се е заел със задачата по премахването на видяното. Възрастният мъж даже е залял с белина мястото, по съвет на специалисти.

Ето какво написа очевидецът в мрежата:

„ Внимание!!!

На ул. " Плиска " 2, тъкмо до бебешката площадка, видяхме животинско изпражнение. Всички, които го видяха, бяха единомислещи, че има тения. Сезирала съм всички вероятни институции. Увериха ме, че ще подхващат нужните дейности по безвредното му премахване. Докато се върна на мястото, с цел да фотографирам, индивидът на фотографията го беше събрал в торба и беше залял мястото с белина, по съвет на " Еко равновесие ". Пазете се! Явно, че в квартала има болно животно! “

„ Страхотен човек! Пита ме дали зная номер на общината, открих го в интернет и му го споделих, а той ми изясни за казуса и ми " благодари доста "... " Аз ви благодаря ", му отговорих! За дето сте съзнателен и сте се захванали с това на тези години, че и с болящ крайник!, “ пишат още.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР