За насилието над жени напоследък се говори все повече както

...
За насилието над жени напоследък се говори все повече както
Коментари Харесай

Насилието, на което е била подложена Шаная Туейн

За насилието над дами в последно време се приказва от ден на ден както и у нас, по този начин и в други страни по света. И Холивуд не е изключение. Тежките истории, които описват звездите не са от скоро, а следващата такава споделя Шаная Туейн.

В изявление за Sunday Times певицата приказва намерено за детската си контузия - а точно половото и физическо принуждение, на което е била подложена от доведения си татко Джери Туейн, когато е била дребна.

Шаная Туейн не крие, че прекарването се е отразило на метода, по който приема тялото си и в предишното даже се е пробвала да промени външния си тип.

" Криех се и правех гърдите си по-плоски. Носех сутиени, които ми бяха дребни, носех даже по два и по този начин до момента в който не останеше нищо момичешко в мен. Исках да ми е по-лесно да съм незабележима. Защото, о боже, беше извънредно да си момиче у дома. "

Когато е към този момент на 22 години обаче, животът на Шаная Туейн се трансформира. След като майка ѝ и доведеният ѝ татко умират при автомобилна злополука, тя остава да оказва помощ в развъждането на по-малките си братя и сестри. Междувременно стартира и кариерата ѝ в музиката.

За новото си начало певицата споделя, че е интервал, в който е навлязла в обществото и не е имало по какъв начин повече да прикрива женствеността си. Това обаче тогава не я кара да се усеща по-спокойна, а даже в противен случай - да се срами от гърдите си и то това, че е момиче.

Този проблем, за благополучие, Шаная Туейн в следствие преодолява. Тя споделя, че в един миг просто се е запитала какъв толкоз е казусът ѝ.

" Знаеш ли, ти си жена и имаш това красиво тяло? Това, което беше толкоз естествено за другите хора, беше толкоз ужасно за мен. Чувствах се експлоатирана, само че в този момент нямах избор. Трябваше да бъда блестяща певица, трябваше да нося женствеността си по-открито и по-свободно. "

Сега, 25 години по-късно, певицата като че ли напълно изцяло е приела женствеността си и с убеденост отбелязва годишнината от излизането на албума си Come On Over. В него са включени хитовите части " Man! I Feel Like a Woman! " И " That Don`t Impress Me Much ", написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР