За нашия народ отбелязването на Възкресението единява традициите на рода

...
За нашия народ отбелязването на Възкресението единява традициите на рода
Коментари Харесай

Румен Радев: Възкресението е лично изживяване, което възражда духа и носи надежда за повече светлина в мислите и делата ни

" За нашия народ отбелязването на Възкресението единява традициите на рода и полезностите на вярата ". Това написа президентът Румен Радев в страницата си в обществената мрежа Фейсбук във връзка Възкресение Христово.
" Скъпи сънародници, за всеки от нас Възкресението е персонално преживяване, което възражда духа и носи вяра за повече светлина в мислите и делата ни. За нашия народ отбелязването на Възкресението единява традициите на рода и полезностите на вярата “, уточни Радев. " В този ярък за православната религия ден поисквам здраве, мир и благоденствие във всеки български дом! Честито Възкресение Христово! “, написа президентът.
 Радев в Първомай: Трябва районът да става все по-привлекателно място за живот (СНИМКИ) Радев в Първомай: Трябва районът да става все по-привлекателно място за живот (СНИМКИ)
" С общи старания би трябвало да създадем по този начин, че Първомай, районът и България да стават все по-привлекателно място с заслужен стандарт на жив...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР