За нас е винаги добре да падне това правителство. Много

...
За нас е винаги добре да падне това правителство. Много
Коментари Харесай

Йордан Цонев: За нас е винаги добре да падне това правителство


" За нас е постоянно добре да падне това държавно управление. Много пъти в това студио съм го казвал. Най-малкото в него има националисти, те не са хомогенна част от самата коалиция и основават неустойчивост ". Това сподели заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

Той разяснява присъединението на Движение за права и свободи към вота на съмнение към държавното управление като добави, че промяна на властта ще има смисъл тогава, когато е ясна посоката.

" Многото рецесии, които се получиха в това ръководство, бяха подбудени и от съдружния сътрудник, и от незадоволително непоклатимост, само че може би единственият бранш, за който мога да кажа, че нямаше рецесия през последните 6-7 години, това е финансовият бранш. Той се ръководи консервативно, устойчиво и както би трябвало ", акцентира той.

Йордан Цонев разграничи три етапи на рецесиите - начална, остра, хронична. Началната фаза е така наречен " предупредителна ", когато има комплекс от признаци, които демонстрират, че след време ще има рецесия, разясни той.

" В острата фаза на рецесиите министър председателят Борисов се оправя добре. Той се намесва там, когато рецесията влезе в тази фаза, употребява разнообразни принадлежности на властта и съумява. Дори два пъти е употребявал инструмента " оставка ". Но съумява да овладее рецесията и да се оправи в по-голямата си част. Бих споделил, че най-трудно политиците се оправяме с рецесиите в началната фаза ", изясни Йордан Цонев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР