"За нас е важно да се прочисти системата, дори това

...
"За нас е важно да се прочисти системата, дори това
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Трябва да се прочисти системата дори това да ощети ГЕРБ

"За нас е значимо да се прочисти системата, даже това да донесе още вреди на ГЕРБ ". Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ Лиляна Павлова по адрес на "Апартаментгейт " в студиото на Българска национална телевизия. Във връзка с дебата към идните европейски избори Павлова сподели, че съгласно нея претендентите на Българска социалистическа партия се пробват да подменят диалога за Европа с вътрешнополитически тематики, защото не са осведомени с работата на Европейските институции.

"Изключително значимо е да успеем да разбираем на българските жители за какво е значимо да гласоподават и за какво тези избори не са за парламент, а какво е смисъла на изборите на Европейския парламент и за какво той е значим ", сподели някогашния районен министър.

Павлова счита, че Европа е на кръстопът, само че за България е значимо тя да е единна. Според претендента за евродепутат на ГЕРБ ние би трябвало да имаме самочувствието на европейци, които могат да имат своя принос към континента.

"Тяхната листа (на Българска социалистическа партия - б.р.) е мощно антиевропейска. По-голямата част от представителите в нея не познават добре институционалните и политически механизми на европейските институции. Те по тази причина се опитат да захлупят европейския спор с вътрешнополитически проблеми ", сподели Павлова и добави, че от ГЕРБ са предложили както спор по европейските въпроси, по този начин и да има обединяване за тематики, които да са надпартийни и които българските представители да отстояват в Европейския парламент.

"Ние не се кандидатираме за женската кеч лига ", по този начин Павлова разяснява реториката и държанието на Елена Йончева, лидера на листата на Българска социалистическа партия за евровота, и добави, че съгласно нея тя ще "опетнява имиджа на България в Европа ".

Павлова съобщи, че в последните години има наклонност на завръщане на българи в чужбина и би трябвало да се работи повече в тази тенденция.

"Разликата сред ГЕРБ и останалите (политически сили - б.р.) е, че в ГЕРБ се дават незабавно оставки. Прочистването би трябвало да продължи ", това е повода, съгласно Лиляна Павлова, имиджа на ГЕРБ да пострада най-силно от абсурда с апартаментите
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР