За нас е удоволствие да ви съобщим, че наши гости

...
За нас е удоволствие да ви съобщим, че наши гости
Коментари Харесай

My Forest отново ни гостуват – с грижа за прането, за човека, за природата

За нас е наслаждение да ви съобщим, че наши посетители на есенното издание на Mish Mash Fest още веднъж ще бъдат нашите другари от My Forest – българската марка перилни препарати от ново потомство, която предлага екологично и дейно изпиране без взаимни отстъпки в качеството.

От опит знаем, че с праховете за пране и течните препарати на My Forest прането постоянно е една концепция по-чисто, а омекотителите им ухаят с няколко чудесни свежи аромата. Най-много ни подхожда обаче това, че My Forest е една екоидея с доста изгоди в една обща посока – чистотата.Ефективното деяние на My Forest се реализира без използването на нападателни към здравето на индивида химикали. В продуктите им са употребявани единствено хипоалергенни аромати, с цел да получите щадящо кожата изпиране.

Нещо повече, грижата за здравето на клиента е съчетана и с грижа за природата. Днес перилните препарати са измежду главните замърсители на най-оскъдния запас на Земята – водата. Не и при My Forest обаче: 90% от съставките му са с естествен генезис, а синтетичните дейни субстанции са сменени с чист естествен сапун, който не оказва нездравословно въздействие върху околната среда, тъй като е нетоксичен и изцяло биоразградим.

Във всичко това ще имате опция да се убедите и сами, като посетите специфичния ъгъл на втория етаж на My Forest в събота, 31 октомври, на Mish Mash Fest – The Halloween Edition в Съюза на архитектите в България на ул. “Кракра ” 11.

Заповядайте!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР