За над 200 цивилни жертви на военните действия съобщават украинските

...
За над 200 цивилни жертви на военните действия съобщават украинските
Коментари Харесай

След третия ден: Над 200 цивилни жертви на войната. 75 хил. руски войни в Украйна

За над 200 цивилни жертви на военните дейности оповестяват украинските управляващи. След третия ден от офанзивите на територията на страната са навлезли 75 000 съветски бойци - половината от струпаните по-рано на границата 150 000, обобщава данните БНР.

Междувременно стана ясно, че Москва е наредила на войските си да настъпят в Украйна от всички направления, тъй като няма да има договаряния сред Кремъл и Киев, най-малко към този момент.

Напредването на съветските войски в Украйна продължава, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков късно нощес и упрекна украинската страна за неуспеха на плануваните договаряния.

" Вчера денем, по отношение на предстоящите договаряния с украинското управление висшият главнокомандващ и президент на Русия издаде заповед за прекратяване на придвижването на главните сили от съветските войски. Тъй като украинската страна се отхвърли от договарянията, беше обновено напредването на главните съветски сили в сходство с проекта за осъществяване на интервенцията ", съобщи представителят на Кремъл.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР