За мнозина българи дойде времето на следпразничната депресия. И това

...
За мнозина българи дойде времето на следпразничната депресия. И това
Коментари Харесай

Едни на Малдивите, Джизъса - в Св. Влас! С Полина скачат от почивка в почивка

За мнозина българи пристигна времето на следпразничната меланхолия. И това е обикновено - след приповдигнатото въодушевление и многото почивни дни, множеството от нас още веднъж са на работа. А дано си признаем - времето на открито не оказва помощ за положителното въодушевление!

Е, родните инфлуенсъри нямат такива проблеми. За тях дните след празниците е време за още пътувания, още почивки и нови екзотични дестинации. Не и за младото семейство на Благой Георгиев и Полина Спасова обаче. 

Виж още: Когато дами се лепят на мъжа ти: Сузанита за другите в живота на Марк точно на ЧРД 

Не че двамата не пътуват, просто не залагат на лъскави дестинации като Дубай, Сейшели, Малдиви, Тайланд, Бали и тн. 

Двамата таман се върнаха от Истанбул и отпътуваха за... родния Св. Влас! За това подсказват сторитата на двамата, които макар неналичието на високи температури (очевидно), си прекарват сносно зимата на родното Черноморие.

Бившият футболист качи сторита, на които се вижда, че макар че са на отмора, двамата не пропущат всекидневния спорт - той бяга по плажа, а по-късно с Полина караха и колело. 

Мнозина биха си спомнили думите на Златка, че когато са били дружно точно тя е плащала сметките, както и частните занимания на децата му от връзката с Христина Витанова. И биха заподозряли, че двамата с Полина просто вървят, където могат да си разрешат.

Виж още: Генчо се реши - и той ще става инфлуенсър! Направи всенародно допитване какъв да е 

Това надали е по този начин, имайки поради, че точно първата им обществена отмора беше в Тайланд, където двамата прекараха месец. За това пътешестване Джизъса беше споделил в изявление. Тогава той разкри, че просто е подозирал какво ще се случи, когато двамата се разкрият, и по тази причина са решили да просто да избягат от родината.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР