За мен косата е един от символите на истинската женственост

...
За мен косата е един от символите на истинската женственост
Коментари Харесай

Една малка тайна за по-красива и впечатляваща коса

За мен косата е един от знаците на същинската женственост и класическа хубост. Но истината е, че от време на време в натовареното ни всекидневие не ни остава доста време да се погрижим добре за нея. И в случай че се чудите по какъв начин да го извършите в домашни условия, ви предлагам една дребна загадка, която ще направи косата ви впечатляваща и ще разсъни естествената й хубост.

Става въпрос за продукта тривитаминол! Ето и какво съставлява той:

Това е артикул съчетаващ в себе витамини и минерали (витамин А, витамин Д и витамин Е), участващи в структурата на нашата коса, заздравявайки я по неповторим метод. Всъщност тривитаминолът е мастен разтвор в комбиниране с трите витамина, оказващи необикновен заздравяващ и оздравителен резултат върху косъма, придаващи натурален искра и сгъстяващи самата коса.

И макар че продуктът е предопределен за ветеринарномедицинска активност, използването му посредством намазване върху косата не вреди по никакъв метод на кожата и косъма. Все отново, както с всяко друго нещо, е добре да не прекалявате. Умерената приложимост е изцяло задоволителна, с цел да ви подари с впечатляваща коса.

Как да го използваме?

Препаратът може да употребявате непосредствено, като го втриете в косата и откакто престоите с него, я измиете. Но въпреки всичко резултатът се усилва, в случай че се употребява в композиция с други съставки.

А резултатите след използването му са: по-здрава и жива коса, прелестен искра, по-бърз напредък и понижен косопад.

Ето и най-популярната  маска за напредък на косата , основана на продукта тривитаминол: Разбъркват се добре следните съставки: 1 до 2 супени лъжици тривитаминол, 2 супени лъжици кисело мляко, по 1 супена лъжица мед, зехтин и ракия.

Към тази маска според от типа на косата може да се прибави още хума (срещу омазняване и за обем), яйце (за поддържане и сгъстяван), бадемово масло, масло от гроздови семена, масло от пшеничен зародиш, масло от жожоба.

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Измива се след 2 часа.

И в случай че нямате терзание във връзка с обстоятелството, че комплексът от витамини А, Д и Е, в действителност се продава във ветеринарните аптеки, към този момент знаете едно тествано средство за по-красива и здрава коса.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР