За любовта няма спирачки. Затова и при нея, както и

...
За любовта няма спирачки. Затова и при нея, както и
Коментари Харесай

Ето идеалните секс пози за всяка възраст

За любовта няма спирачки. Затова и при нея, както и на война, няма нищо неразрешено, стига и двамата сътрудници да са съгласни. Удоволствието от секса обаче е друго във времето. Също като виното, което отлежава и трансформира усета си с възрастта, секс позите и насладата, които те дават, са разнообразни през годините, написа " Лейди зоун ".

 

20+
Сексът на 20 години е експериментаторски. Точно това е времето, в което пробвате доста нови неща. Именно с опита съумяваме да разберем какво ни доставя наслаждение и какво не. Независимо какъв брой сте смели обаче, постоянно поставяйте преди всичко сигурността.

Ездачка
Поза, при която мъжът ляга по тил на леглото, а дамата е върху него, обгръщайки с крайници торса му. При тази поза тя управлява скоростта и бързината на придвижванията. Има положително навлизане, което подсигурява оптимално наслаждение. От друга страна, тук дамата е дейната страна. Което допуска тя да е заредена с доста сила и еластичност.

 
Нагоре, нагоре
Освен мъж с добра физика, за тази поза ще ви бъде нужна и стена за опора. Мъжът би трябвало да приклекне, дамата да го обгърне с крайници през кръста и изпъвайки крайници, той да проникне в нея. Позата несъмнено изисква мощ и устойчивост, само че е толкоз занимателна, че наложително би трябвало да се опитва най-малко един път.

 

 
30+
На тази възраст дамата нормално има семейство и жонглира с кариерата в работата и децата у дома. Може да ви остава по-малко време за секс, само че това значи, че всякога би трябвало да го вършиме паметен. Жената към този момент добре знае какво харесва и какво тъкмо би трябвало да направи, с цел да получи наслаждение.

Каубойка на назад
Нека мъжът легне по тил на леглото и свие краката си в коленете. Жената сяда върху му с тил към него. Коленете му служат за опора. Тази поза й разрешава да има надзор над придвижванията, а в същото време ръцете и на двамата са свободни за снабдяване на в допълнение наслаждение.

Мръсница - чистница
Докато перете облеклата (най-вече когато пералнята е в режим на центрофугиране), качете се върху нея и разкрачете необятно крайници. Позволете на колегата си да проникне надълбоко във вас и се оставете неговите придвижвания и вибрациите на машината да ви отведат до връхната точка на екстаза.

 
40+
Сексът на 40+ може да е по-приятен и от най-приятния ви секс досега. Както и да се случва много по-често, даже от бурните ви студентски години. Според изследване, направено в Тексаския университ, омъжените дами на 40 години вършат повече секс, в сравнение с омъжените дами на 20.

Конче-люлка
Мъжът сяда на леглото със сгънати крайници в коленете, които подвива. Жената го обяздва. Неговите придвижвания са възвратно-постъпателни, също като на дървените кончета люлки. Тази поза ви разрешава да се гледате в очите, до момента в който вършиме секс, което в допълнение ускорява интимността посред ви.

Сцепен бамбук
Жената ляга странично и подвига високо единия си крайник. Мъжът се настанява сред краката и за странично навлизане. За повече комфорт, тя може да отпусне крайници си от коляното надолу на врата му. Тази поза оставя едната му ръка свободна, за спомагателна стимулация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР