За куриозен случай на наложена глоба за превишена скорост на

...
За куриозен случай на наложена глоба за превишена скорост на
Коментари Харесай

Уникум: Ауди, качено на Пътна помощ, получи 800 лева глоба за... превишена скорост

За чудноват случай на наложена санкция за превишена скорост на кола, " возеща се " в платформа на " Пътна помощ " заяви уеб страницата OFFNews, който показва и доказателства - фотосите, направени от камера на полицията, както и издадения електронен фиш.



На фотографията към електронния фиш се вижда, че автомобилът извършител надвишава скоростта до момента в който е качен върху платформата на репатрак, чийто номер не се вижда зад мантинелата.

Случката е станала на 1 юни т. година в София на бул. " Ботевградско шосе ". Според електронен фиш с номер 7568067, в 18 часа при ограничаване от 50 километра в час " Ауди " с номер СВ7969СН е минало със 81 километра в час (след приспадане на 3-процентния толеранс), което е превишeние от 31 километра в час. Установен е притежателят на колата - Станислав С., и му е наложена санкция в размер на 800 лв., надлежно при заплащане до 14 дни - редуцирана до 560 лв..

Дотук процедурата е общоприета и нямаше да има нищо неправилно или занимателно, в случай че не беше и доказателството от катаджийската камера. На нея се вижда, че " Ауди " -то въобще не е участник в придвижването, а се вози " на гърба " на бял лекотоварен репатрак, написа уеб страницата.

В момента Станислав С. апелира наложената му санкция. Според адвокати, до които се допита Lupa.bg, тя най-вероятно ще бъде анулирана.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР