За креватната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във

...
За креватната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във
Коментари Харесай

Мъж се изфука: Спал съм с Ричард

За креватната ориентировка на скандалния фитнес инструктор и участник във „ ВИП Брадър “ Ричард Величков се шушука от дълго време. Под статус на Бориса Тютюнджиева виждаме коментар, който удостоверява клюки, че има интерес и към мъже, разбра HotArena.

Непознат мъж изрично декларира, че е правил секс с Мистър София и подложи за следващ път мъжеството му под подозрение, писа "Шоу ".

Моделката Бориса Тютюнджиева изрази възмущението си от Ричард със статус в обществената мрежа. „ Този Ричард ли е, какъвто и там да е… провокира същинска експанзия в мен… колкото и да го бият, малко му е “, написа тя.

И мненията на нейните виртуални другари заваляха един след различен. Впечатление обаче направи написаното от Цено Зарев: „ Аз съм го чукал в Мадан “.

Профилът на въпросния профил не дава никаква информация за персоната, криеща се зад него. Което води до заключенията, че е прикрит или… подправен. Но в случай че човек се разрови измежду мнения под изявления за въпросния фитнес инструктор, ще попадне на още сходни изказвания по отношение на неговата полова ориентировка.

Преди време източник на изданието разкри, че няма да се учуди в случай че Ричи прави секс за пари или реализира задачите си и с мъже, защото бил подготвен на всичко, с цел да стане прочут. Именно поради това броил 3 000 лв. за купата „ Мистър София “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР