За Кейти Пери 14 февруари е поредният работен ден, краят

...
За Кейти Пери 14 февруари е поредният работен ден, краят
Коментари Харесай

Кейти Пери и Орландо Блум: любов в облаците

За Кейти Пери 14 февруари е следващият работен ден, краят на който няма самообладание да показа със своя обичан мъж и да се насладят дружно на една хубава вечеря. Срещата им е в италиански ресторант и певицата си мисли по какъв начин след дългия ден ще хапне вкусна. Когато идва обаче, вижда Орландо безпрепятствено обръснат и с обувки, които не са обичаните му кецове, и незабавно се усъмнява, че нещо ще се случи. За 14 февруари 2019-а е извънредно специфичен ден, тъй като е решил да предложи брак на обичаното си момиче. Знаейки, че родителите на са традиционалисти, той желае единодушието им авансово и се старае да направи този миг трогателен и паметен. Е, получава му се! „ Тя обича огромните и значими моменти, макар че аз се пробвам да й демонстрирам дребните мигове. Най-хубавото е, че се учим дружно да ги оценяваме “, споделя Орландо.

След вечерята в италианския ресторант той я качва на един хеликоптер и й предлага. „ После кацнахме на върха на една постройка, а вътре ни чакаха моето семейство и приятелите ни. И толкоз доста цветя имаше на всички места “, споделя Кейти. Двамата възнамеряваха сватбата да се случи в този момент – през, само че поради мястото, на което желаят това да стане, се постанова да отсрочат още малко щастливото събитие. Въпреки че Орландо към този момент има един брак зад тила си, Кейти също, той взема решение да мине по този път още един път. „ Тя е невероятна и не стопира да ме изненадва “, споделя Блум за нея и тъкмо в тези думи се крие повода още веднъж да каже това заветно „ Да! “, което всяко влюбено момиче мечтае да чуе.

на Фев 15, 2019 в 2:07 PST

„ Истинската обич не е в това един човек да се вкопчи в различен. Тя може да се случи единствено сред две мощни души, които са сигурни в своята характерност “, написа артистът в в деня на годежа им. И укрепва поста с откъс на Екзюпери: „ Любовта не се състои в това двама души да се вторачват един в различен, а в това те да гледат в една посока. “

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР