За жесток феодален тормоз в държавната болница Майчин дом“ алармират

...
За жесток феодален тормоз в държавната болница Майчин дом“ алармират
Коментари Харесай

Синдикат алармира за „феодален тормоз“ в болница „Майчин дом“

За нечовечен средновековен тормоз в държавната болница „ Майчин дом “ сигнализират от профсъюз „ Защита “. По думите им шефът на лечебното заведение в лицето на Проф. доктор Иван Костов е „ самозабравил се феодал, явно закрилян от голям политически чадър “. Според тях се погазват законите и Конституцията.

Причината е, че след претенции от страна личния състав, да защитят правата и ползите си, като са уведомили способените държавни органи и институции, както и профсъюз „ Защита “, работещите са били привиквани и заплашвани да отдръпват подписите си или ще бъдат уволняване.

Ето и какво пишат от Синдикат „ Защита “:

Поредния самозабравил се феодал, явно закрилян от голям политически чадър, получаващ по-висока заплата и от американския президент, не зачита и погазва българските закони и Българската Конституция.

 Затова, че негови служащи и чиновници са потърсили и отстояват правото да защитят своите права и ползи, уведомили са способени държавни органи и институции и Народно събрание „ Защита “, чиито членове са, са привиквани един по един с отправяни закани, че в случай че не отдръпват подписите си ще бъдат уволнени!

Сигнализирали сме за следващ път и чакаме да бъде извършена незабавна среща с Министъра на опазването на здравето с гледище на озапти развилнелия се господар в държавната болница, защото от другата седмица започваме митинги пред Министерство на здравеопазването с настояването на оставката на феодала обсебил и присвоил си „ СБАЛАГ-Майчин дом “, и в случай че незабавно не се стигне до преустановяване на сходно надменно тъпчене на трудовото законодателство, ще бъде поискана освен оставката на шефа на това лечебно заведение, само че и на представляващия притежателя на тази държавна болница – министъра на опазването на здравето, който най-малко за в този момент се прави, че нищо не знае и толерира сходно държание.

Приканваме всички, които са срещу терора, злоупотребата с работодателска власт, погазването на съществени цивилен права и ползи, което очевидно е процедура в нашата блага татковина, да поддържат митинга ни пред Министерство на здравеопазването на 23.05.2023г. от 15.00 часа в отбрана на трудовите си и цивилен права и достолепието си на Европейски жители.

Настояваме Министъра на опазването на здравето самичък да си върже своя самозабравил се зависещ, да не се постанова да го връзваме ние.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР