За жените, мъжете, отношенията, брака и любовта, думата има тънкият

...
За жените, мъжете, отношенията, брака и любовта, думата има тънкият
Коментари Харесай

Мъжът прощава на слаб човек. Жената никога не прощава на слаб човек ~ Мирзакарим НОРБЕКОВ

За дамите, мъжете, връзките, брака и любовта, думата има тънкият ценител на човешката логика на психиката, професор Мирзакарим Норбеков.

Абсолютно е неразрешено да си вършиме опити с живота, тъй като в края на дните си може да се наложи да си кажете: „ С опита нищо не излезе, тъй като експериментаторът беше глупак ”.

Когато го има благосъстоянието, а в душата няма нищо, това е злощастие.

Силните хора подписват брак, слабите хора живеят на фамилни начала – свободна обич.

Съжителството на фамилни начала значи, че подсъзнателно казвате на колегата си: „ Не си тъкмо това, което  ми би трябвало ”.

Самката не ражда поколение от по-слаб самец.

Печеленето на пари постоянно е било територия на мъжете.

Мъжът има податливост да поема риск – това първо. Мъжът не може да търпи да лимитират свободата му, това второ.

Ако мъжът в фамилията стартира да се измества към женската територия или дамата  към мъжката, такова семейство угасва. Защото сред тях изчезва разликата в капацитетите.

Уважаеми мъже, слушайте дамите си, в случай че приказват неприятни неща по адрес на някои мъже. Умът може да бъде измамен, сърцето не ще го излъжеш!

Всички дами са красиви! Най-красивото лице е лицето на майка ни, което виждаме в детството, което става основа за визията за хубост и женственост.

Тайнствеността притегля мъжа, а яснотата и предсказуемостта го отблъскват.

Скъпи дами, територията на фамилията това е вашата сфера на  отговорност. Ако желаете да имате крепко и любящо семейство, ще би трябвало  много да се стараете.

Не е допустимо мъжът да бъде изработен по-добър или по-лош. Още повече да  бъде превъзпитан. Невъзможно е! Всеки ваш опит да го измененията ще докара до раздробяване на фамилията.

Мъже, които се опасяват от дамите си не съществуват в природата. Съществува терзанието да не обидиш жена си. Това са  различни неща.

Мъжът не може да се подчинява на който и да било. Той в  крайна сметка към безусловно нищо не е завързан, към жена си се отнася като към свое продължение – почита я, цени я, може да я носи на ръце.

Мъжът прости на слаб човек. Жената в никакъв случай не прости на слаб човек.

Помнете, че с очите на жена ви гледат хиляди и хиляди нейни прародителки, поели и предали нататък щафетата на живота. Женската им мъдрост постоянно ще ревизира силата ви, с цел да схванат, може ли от вас да бъдат заченати и отгледани деца или би трябвало да се търси различен, по-силен самец.

Истинската обич се ражда, скъпи мои, тогава, когато хората знаят един за различен безусловно всичко. Разтворете един за различен сърцата си и се приемете с всичките си достолепия и дефекти.

Избрано от „ Опитът на един простак 3 ”, Мирзакарим Норбеков
Снимки: norbekov.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР