За истински екшън съобщиха преди минути от Гранична полиция Бургас,

...
За истински екшън съобщиха преди минути от Гранична полиция Бургас,
Коментари Харесай

Завършен криминоген сътвори невиждан екшън край Бургас, в мерцедеса му - нетипична находка

За същински екшън оповестиха преди минути от " Гранична полиция " Бургас, предава Burgas24.bg . Ето защо по-точно става дума:

" На телефон 112 е получен сигнал за автомобил, който транспортира мигранти от Маринка към Бургас. В местността " Асфалтова база ", където има построен контролно-пропусквателен пункт, чиновниците на ГП подават сигнал да спре.

Шофьорът обаче подценява това и форсира. Започва гонене, като край парк " Росенец " се включват още униформени чиновници. На кръстовището на Апия придвижването на въпросната кола е прекратено.

Когато граничен служител на реда слиза от служебната кола и се насочва към мерцедеса, същият потегля с цялостна газ назад и едвам не прегазва нашия чиновник, който отскача настрана и възпроизвежда изстрел по посока на автомобила, с цел да го спре да не тръгне към Черноморец.

Въпреки това не съумява,а преследването се възобновява, като в него се включват допълнителни полицейски екипи. В последна сметка тук, на това място, колата е спряна, лидерът е арестуван. Вътре е имало 7 мигранти.

Водачът е престъпно проявен софиянец, който е отказал инспекция за приложимост на опиати. Шофирал е с отнета брошура и е имал голям брой регистрирани престъпни прояви. Пробата му за алкохол е негативна ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР