За интерес към френската футболна звезда Килиан Мбапе от страна

...
За интерес към френската футболна звезда Килиан Мбапе от страна
Коментари Харесай

В "Реал" искат не само Килиан Мбапе, но и брат му

За интерес към френската футболна звезда Килиан Мбапе от страна на " Реал " Мадрид се знае от дълго време. Двете страни не го крият, а треньорът на " белите " Зинедин Зидан е един от най-големите фенове на футболиста на " Пари Сен Жермен ". Футболният свят чака с неспокойствие договорката, която има капацитет да се трансформира в рекордна за трансферния пазар.

Само че в Мадрид в най-скоро време може да дебаркира освен международният първенец с Франция, а и неговият 13-годишен брат Етан. Това оповестява изданието " Ас ".
View this post on Instagram
...

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe) on Sep 27, 2019 at 8:07am PDT

По-малкият Мбапе играе в подрастващите обединения на " Пари Сен Жермен " и е привлякъл вниманието на скаутите на испанския гранд. Също като батко си той е нападател, а възможното му привличане би направило Мадрид още по-привлекателна дестинация за Килиан.

Очаква се, когато договорката се реализира, тя да бъде на стойност към 300 млн. евро.
Мбапе, който загърби Кристиано Роналдо поради брат си Изгряващата френска звезда чества като идола си, а в този момент децата се радват като него
В момента върхът за най-скъп трансфер се държи от Неймар. При прекосяването му от " Барселона " в " Пари Сен Жермен " бяха платени 222 млн. евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР