За един от най-високопоставените хора в България на избираема длъжност

...
За един от най-високопоставените хора в България на избираема длъжност
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Един от най-високопоставените хора в България е руски шпионин

За един от най-високопоставените хора в България на избираема служба има доказателства за съдействие с съветските служби.

Тази информация е била споделена на депутатите от ръководителя на ДАНС на закрито съвещание на Народното събрание, заяви в предаването на бТВ " 120 минути " депутатът от " Демократична България " Иво Мирчев.

Той сподели, че не може да даде повече детайлности.

Според него информацията е " извънредно притеснителна ".

Това е бил един от мотивите за изгонването на 70-те съветски дипломати от България, които.

" Службите ни са в извънредно неприятно положение. Като изключим елементи от ДАНС, Държавна организация " Разузнаване " и Военното разузнаване не работят в интерес на България ", сподели още Мирчев. Той напомни, че Демократична България от дълго време упорства за промяна и по-голяма отчетност на службите за сигурност.

България не е изключително доверена страна във връзка с непознатото партньорство, уточни още депутатът от Демократична България.

Мирчев удостовери, че има публични представители в България, които получават заплащания, в това число от съветската страна, с цел да пазят позициите и ползите на Кремъл. По думите на Бориславова те взимали по към 4000 лв. на месец. Мирчев сподели, че е чувал и за по-високи суми.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР