За две денонощия руските Въздушно-космически сили в Сирия са ликвидирали

...
За две денонощия руските Въздушно-космически сили в Сирия са ликвидирали
Коментари Харесай

Руската авиация ликвидира 7 командири и над 300 бойци на "Ислямска държава"

За две денонощия съветските Въздушно-космически сили в Сирия са ликвидирали седем полеви командири на " Ислямска страна " при удари по източния бряг на река Ефрат. Това заяви представителят на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков в публикувано по-рано през днешния ден прессъобщение, представено от „ Епицентър ".

" Унищожени са седем полеви командири от разнообразни равнища, в това число пристигналият от Казахстан Абу Ислям ал-Казаки, който отговаряше за координирането на дейностите на щурмовите подразделения на ИДИЛ в долината на Ефрат ", заяви Конашенков.

За две денонощния на източния бряг на Ефрат са премахнати още 304 бойци от ИДИЛ, ранени са над 170 терористи. Унищожен е и център за банкет и подготовка на задгранични наемници на терористичната формация.

" Унищожени са също три командни пункта, девет опорни точки на терористите, осем танка, три артилерийски установки, 17 машини с едрокалибрено въоръжение (зенитни установки ЗУ-23, безоткатни оръдия Б-10, картечници ДШК), четири склада за муниции ", добави ген.-майор Конашенков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР