За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,

...
За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,
Коментари Харесай

Вижте най-любопитното от изминалата седмица

За положително въодушевление и повече усмивки и през тази седмица, публицистичният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните вести и видеа от последите пет дни.
Насладете се на тях и се заредете с позитивни страсти за идния уикенд!
Макрон, Меркел и Мей минаха по " Моста на влюбените ", Бойко ги посрещна (ВИДЕО)

Премиерът на Англия Тереза Мей, канцлерът на Германия Ангела Меркел и президентът на Франция Еманюел Макрон дойдоха на Срещата на върха на Европейски Съюз в НДК дружно. Те минаха пешком по Моста на влюбените и бяха посрещнати персонално от премиера Бойко Борисов, който бе съпроводен от министъра по Българското председателство Лиляна Павлова.
Банкер го отнесе в обществените мрежи: рече, че английската стопанска система е в " менопауза "

Високопоставен чиновник в Британската централна банка се извини за описанието си на английската стопанска система като " менопауза ", откакто онлайн мнения го упрекнаха в " сексизъм " и го нарекоха " женомразец “.
Дете провали кариерата на майка си



Майката на деветгодишно момиче блогърка от Канада с ник Lil Tay Анджела Тян е уволнена от високоплатената си работа поради провокационните постове на щерка ѝ.
Скандално кръщене от Кипър разбуни духовете в обществените мрежи (ВИДЕО)

Социалните мрежи гръмнаха поради странни фрагменти в интернет, показващи по какъв начин гръцки православен епископ извънредно жестоко кръщава бебе във вода. В клипа, който съгласно осведомени е от преди няколко години, попът размахва безобразно голото дете и неведнъж го тръшка във водата в кръщелния купел.
В Германия патките пресичат на зелено (ВИДЕО)

На любопитно видео, оповестено в обществените мрежи, попаднахме тези дни. Потребителят Michael Evgi е снимал семейство патки, които пресичат многолюден бул. в незнаен немски град.
Вижте по какъв начин наподобява Тита в последния ѝ ден в учебно заведение (СНИМКИ)


Христина Христова, по-позната като Тита, тази година е абитуриентка. 18-годишната певица показа фотоси от последния си ден в Езикова Гимназия " Пейо Яворов " град Силистра. На фрагментите, които качи във Фейсбук, изпълнителката на " Антилопа " е облечена в бял пай топ, яке и необятен розов панталон.
Невероятната хубост на изригващия вулкан в Хаваи (ВИДЕО)


Уникални фрагменти на лавата, стичаща се в морето е снимал екип на Aurora Borealis Observatory. Припомняме, че от 14 май управляващите в американския щат Хаваи оповестиха евакуацията на още едно обитаемо място на острова Хаваи поради нарастването на броя на вулканичните пукнатини след изригването на вулкана Килауеа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР