За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,

...
За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,
Коментари Харесай

Вижте най-забавното и любопитното от изминалата седмица

За положително въодушевление и повече усмивки и през тази седмица, публицистичният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните вести и видеа от последите пет дни.
Насладете се на тях и се заредете с позитивни страсти за идния уикенд!
Нетърпеливо куче " водач " обиколи интернет (ВИДЕО)

Забавно видео на нетърпеливо куче, превзело колата на притежателя си, набира все по-голяма известност в мрежата.

Руснаци с АТВ се сбиха със притежател на бензиностанция край Бургас (ВИДЕО)
Любопитен клип се появи в каналите за видео шерване през последните дни. Действието се развива край Бургас, където руснаци с АТВ и притежател на бензиностанция спретнаха вманиачен екшън с замяна на удари и доста закани.

Най-лудото японско съревнование ще ви разплаче от смях (ВИДЕО)
В страната на изгряващото слънце са известни с лудите си телевизионни игри, само че що се отнася до това коя е най-смешната от тях, може би имаме нов победител. Не е нужно да знаеш японски, с цел да се разплачеш от смях, гледайки спонтанното съревнование " Хлъзгавите стълби ".

Бездомно куче избавя жена от махленски апаш (ВИДЕО)
Улично куче се трансформира в същински воин, спасявайки млада жена от махленски обирджия! На видео, снимано от охранителна камера, се вижда по какъв начин мъж с жълто яке се доближава към вървяща пред него по улицата жена, до момента в който двамата минават около седящо добродушно бездомно куче.

Тигър избяга от цирк по време на шоу (ВИДЕО)
Тигър избяга от клетката си по време на цирково зрелище в китайската провинция Шанси. Бягството на тигъра шокирало публиката, само че за шанс, при случая леко потърпевши единствено двама души, които голямата котка ранила с ноктите си. Според някои китайски медии ранените са две деца, само че други оповестяват за едно дете и един възрастен.

Ето по този начин се работи на градеж (ВИДЕО)
В България сме привикнали като забележим градеж с няколко служащи картинката да е следната - един работи, а другите го гледат. На някои места определно липсва организация и креативност, не и на тези момчета от идващото видео.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР