За девети път обучаемите в Академията на Skoda в Млада

...
За девети път обучаемите в Академията на Skoda в Млада
Коментари Харесай

Старт на деветия стажантски проект за автомобил Skoda

За девети път обучаемите в Академията на Skoda в Млада Болеслав проектират и конструират своята мечтана кола. От 2014 година основаните уникати са доказателство за високото равнище на образование в Професионалната гимназия Skoda.

В деветия стажантски план към този момент работят 29 индивида. Самите възпитаници дават отговор за осъществяването на плана – от първата схема до готовата самостоятелна творба. В хода на плана голям брой разнообразни отдели на Skoda Auto подкрепят обучаемите в тяхната работа, в това число дизайна и техническото развиване на Skoda.

Марен Граф, член на борда за хора и просвета в Skoda Auto, споделя: „ Проектът за стажантски автомобил е централна част от образованието в Skoda Academy към този момент девет години. Впечатлен съм от страхотния отборен дух, ентусиазма на нашите млади гении и тяхното внимание към детайла всякога отначало. Като част от плана нашите стажанти получават на практика опит доста рано. Те получават ново ноу-хау и получават изчерпателна визия за многото разнообразни отдели на нашата компания. Наистина чакам с неспокойствие деветата стажантска кола и поисквам на всички участници доста наслада и триумф с този страховит план. "

Миналата година Skoda Motorsport се включи за първи път в основаването на стажантския автомобил Skoda Afriq. Ранните прародители на този съответен план, уникален в Чешката република, бяха четири бъгита Skoda 736. През 1975 година чираците на Skoda построиха тези транспортни средства за потребление в автокроса, която тогава набираше известност в някогашна Чехословакия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР