За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите

...
За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите
Коментари Харесай

Хиляди хора посрещнаха заедно първите лъчи на юли в Бургас

За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите лъчи на слънцето през юли. Стотици бяха тези, които съблюдаваха традицията и прекараха цялата нощ на централния плаж към лагерните огньове в очакване на зората. 6 банди се грижиха за положителното им въодушевление в часовете преди изгрева на слънцето.



Под звуците на шлагера на Uriah Heep хора от цялата страна се стекоха на бургаския плаж, с цел да преживеят дружно страстта от посрещането на първото слънце на юли.

" Това е прекрасен метод човек да се върне обратно и да си спомни за едни хубави времена, когато музиката и  другарството бяха нещо доста значимо. Бургас, морето, плажа, положителната организация доста оказва помощ това да се сбъдне "

" Носи доста прелестно чувство за лято, за независимост, за ужасно въодушевление. Ние сме посетители на Бургас и сме впечатлени от организацията, която е направена. Тук е доста хубаво ", споделиха част от събралите се на плажа. 



Почти през цялата нощ от сцената можеха да се чуят осъществяванията на бандите, които се включват в отбелязването на Джулай морнинг. Хедлайнери бяха група „ Остава “, които се качват за първи път на бургаската сцена за първи юли.



Както всякога, Община Бургас обезпечи събитието със спасители, здравно лице, защита. Осигури и дървен материал, който е толкоз значим за сплотяващите лагерни огньове, които сплотиха събралите се на плажа.



Не бяха малко и смелчаците, които се престрашиха и в първите часове на първи юли влязоха в морето и точно от там дочакаха изгрева.

Снимки от страстите от бургаския Джулай Морнинг можете да видите в профилите на БНР Бургас в и Фейсбук.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР