За десета поредна година Община Пловдив стартира инициативата Регистрирай куче

...
За десета поредна година Община Пловдив стартира инициативата Регистрирай куче
Коментари Харесай

Стартира инициативата Регистрирай куче и спечели награда в Пловдив

За десета поредна година Община Пловдив започва самодейността „ Регистрирай куче и завоюва премия “. Тя е ориентирана към притежателите на домашни кучета, които прецизно съблюдават законовите разпореждания и заявяват притежаването на домашно куче. Кампанията има за цел да подтиква интензивността на изрядните стопани, като 10 от тях ще получат пакет с лакомства и аксесоари за домашния любим (купи за храна и вода, двойна четка за поддръжка на козината, разтегателен мотив, пакет биоразградими мокри кърпи за кучета и котки, играчки, пакети с висококачествени лакомства и торбички за екскременти).

Печеливши ще са тези домашни кучета, които до 15-ти декември 2024 година бъдат декларирани и регистрирани в общинския „ Електронен указател на домашните кучета, отглеждани в Пловдив “, и получат следните самостоятелни номера:

12040; 12090; 12140; 12180; 12220; 12260; 12300; 12340; 12380; 12420.

Припомняме, че декларирането на домашно куче е наложително и се прави в общината по непрекъснат адрес на притежателя.

Активно протича и акцията за стимулиране кастрацията на домашните кучета и котки в Пловдив. Във всяка от районните администрации може да бъде получен ваучър за отстъпка от цената на операцията „ кастрация на домашно куче/котка “. Отстъпката за кастрация на куче е 45 лева, а за котка – 35 лева

В рамките на акцията 11 изрядни притежатели на кучета ще получат ваучер за грууминг услуги (подстригване, разчистване на очи и зъби, рязане на нокти) или пакет козметика и аксесоари за домашния любим (бутикова ръчно декорирана керамична купа за храна, четка за разресване, шампоан за лъскава четина и торбички за екскременти).

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР