За да заблестят като нови дървените мебели в дома ви,

...
За да заблестят като нови дървените мебели в дома ви,
Коментари Харесай

С този трик ще заличите драскотините по дървения под вкъщи

За да заблестят като нови дървените мебели в дома ви, не е наложително да си купувате специфични препарати. Техните изпарения във въздуха, а и въздействието им върху кожата могат да бъдат негативни. Освен това, неведнъж за тях плащаме висока цена, която в последна сметка не всеки път се оправдава. Ето за какво ви предлагаме да употребявате следните подръчни средства за изтриване на драскотините по мебелите.

Орехи - от всички сурови ядки най-хубава работа ще ви свършат орехите. Внимателно търкайте с ореховата ядка дребната драскотина, до момента в който се заличи изцяло.
Белете картофите единствено по този метод и ръцете ви няма да потъмняват
Едва ли можем да приготвим по-вкусно и питателно постно ядене от пролетна или лятна манджа с първите пресни зеленчуци (зелен лук, черен...
Прочети повече
Козметика - може да заличите драскотините по мебели благодарение на елементарен молив за вежди. Изберете съответния цвят молив и усърдно покрийте с него всички следи.

Майонеза - тя е подобаваща за унищожаване на пукнатини. За задачата просто запълнете пукнатината с нея и премахнете непотребното количество от повърхността. След два дни мебелите ще наподобяват нови. Може да отстраните от тях остатъка от майонезата и да ги полирате с забрадка.

Пепел - с цел да премахнете драскотините по мебелите, смесете пепел с вода, до момента в който стане на каша. Втрийте от нея в засегнатите области, с цел да запълните дребните пукнатини.

Глицерин - той ще ви послужи освен за покриване на всевъзможни недостатъци, само че и за придаване на пресен тип и искра на по-старите мебели. Използвайте го постоянно след почистването им с влажна забрадка, с цел да отбраните лака им.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР