За да увеличи напрежението върху “Хамас Израел ще засили ударите

...
За да увеличи напрежението върху “Хамас Израел ще засили ударите
Коментари Харесай

Израел засилва ударите по Газа

За да усили напрежението върху “Хамас ” Израел ще ускори ударите в Газа. Това заяви на конференция представител на израелската войска, представен от организациите.

“Трябва да влезем в идната фаза на войната при допустимо най-хубавите условия, а не както който и да било ни споделя. От през днешния ден усилваме ударите и минимизираме опасността ”, уточни адмирал Даниел Хагари.

Първа пратка с филантропична помощ влезе в Газа

Изказването на Хагари, идва единствено часове откакто в Газа влезе първата пратка с интернационална филантропична помощ от началото на войната, отбелязва Франс прес. Тя доближи палеситнския анклав през Египет.

Подразделения на фронтовата линия в Израел бяха посетени от военното управление.

“Газа е гъсто обитаема, врагът приготвя много неща там – само че и ние приготвяме за него ”, сподели пред военнослужещи при аудиенция в пехотна бригада началникът на израелския общоприет щаб генерал-лейтенант Херци Халеви.

След офанзивите на “Хамас ” на 7 октомври против Израел, лишили живота на 1400 души, Израел подложи Газа на бомбардировки и наземен обстрел. Според ръководените от “Хамас ” управляващи в линията, 4385 души са починали от палестинска страна.

Израел струпа и десетки хиляди бойци и стотици танкове по границата с Газа за предстояща от мнозина сухопътна интервенция в линията, оповестява Българска телеграфна агенция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР