За да се случат колосални промени в България, е нужно

...
За да се случат колосални промени в България, е нужно
Коментари Харесай

Марая Цветкова: Гражданите помнят как и преди политици са оправяли България и все сме на този хал

„ За да се случат колосални промени в България, е нужно да се работи доста и с гражданското общество, което поддържа тази сила , която е нужна и на самите ръководещи. “ Това мнение изрази пред БНР политологът Марая Цветкова.

„ Тези хора пристигнаха със поръчката, че ще подобрят доста качеството на живот в България. (…)Те пристигнаха със поръчката – да, ние сме неопитни, обаче ще оправим България. Гражданите не са чак толкоз късопаметни. Помнят по какъв начин и в предходни години са оправяли България някакви политици и все сме си на този хал . Тук терзанията на жителите са безусловно  легитимни. Въпросът е да създадат подобен прогрес по някоя от огромните тематики, че да стартират да печелят публично доверие освен на думи , а точно на дейности “, разяснява Цветкова в предаването „ Преди всички “.

Когато на българина му се бръкне непосредствено в джоба, той тогава стартира в действителност да недоволства . Въпроси за правораздаване и непряко належащи неща в неговото всекидневие го засягат като че ли по-малко “, означи политологът във връзка поръчките за митинги на разнообразни професионални гилдии.

Въпросът е за какво Политическа партия не се е трансформирала в партия – това е едно от огромните подозрения , които прокарват огромните критици на тази коалиция, уточни Марая Цветкова.

Дали не е просто следващ план , който да бъде комплициран на власт за осъществяването на съответни цели. “

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР